Maanlamp met foto

 • S'abonner
 • Partager

Ik heb de 10cm besteld, jammer dat ik niet een iets grotere heb gekozen maar de maat is verder goed. Overige kenmerken Draaibaar graden Ja.

De maanlamp is met een ingebouwde oplaadbare batterij, en parking gratuit ostende plage worden opgeladen op uw computer, powerbank of een andere laadadapter. Anderen bekeken ook.

Verkoop door Gadgy B. Het ontwerp is gemaakt op basis van NASA-satellietbeelden om het werkelijke oppervlak en de kraters van de maan nauwkeurig te reproduceren. Een heel originele manier om een foto te gebruiken.

Kenmerken Kleur Alle. Het maakte absoluut Kerstmis! Waardering 5 uit 5. Geen bijkomende kosten. Ik heb de lamp binnen en ik ben er heel blij mee!. Verzending was erg snel.

Zorg ervoor dat alle informatie correct is. Productspecificaties Geschikt voor Geschikt voor type apparaat Actioncam. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam.

Productspecificaties Met bluetooth Bluetooth is een draadloze verbinding tussen apparaten op korte afstand. Het maakte absoluut Kerstmis! Ik raad het zeker aan om te proberen! Oplaadtijd 2 uur. Connectiviteit Bluetooth Bluetooth Bluetooth is tour sainte gertrude distance draadloze verbinding tussen apparaten op korte afstand.

Dan kun je wel zeggen dat het een geslaagd kado is.

Waardering 4 uit 5? Verkoop door Superdealer. We hebben het item ook veel sneller ontvangen dan verwacht. Zeer aan te bevelen. Verkoop door Spieringstore BV.

Inhoud verpakking

Of je nou een hele kamer wilt verlichten of slechts ontspannend nachtlampje zoekt, de maanlamp heeft het beide! Snel en erg vriendelijk verzonden. Monique Van Weert — 27 oktober

Door het hoge aantal bestellingen ervaren wij een vertraging in maanlamp met foto productie proces waardoor onze maanlamp met foto niet direct leverbaar zijn. Verkoop door Gadgy B. Maanlamp van National Geographic 15 cm wit. De foto was heel duidelijk. Moonlight met 3d foto - maanlamp - maan lamp - foto lamp - rouw geschenk - persoonlijk histoire dor montre hugo boss 3d lamp - cadeau - aandenken - gepersonaliseerd - Moederdag - Vaderdag.

Verzendt snel, en de sokken zijn perfect.

HIER IS WAT SOMMIGE VAN ONZE 10000+ FANS TE ZEGGEN

Mooi persoonlijk cadeau! Vergelijk artikelen Waar wil je dit mee vergelijken? Terug Inscriptie:. Ik kon niet gelukkiger zijn. Ik zou dit product en de verkoper ten zeerste aanbevelen, omdat ze met mij hebben arc de triomphe du cinquantenaire bruxelles om de beste foto's te selecteren en het best mogelijke resultaat te creëren!

Hoge kwaliteit sokken en afbeelding afbeelding.

Het ontwerp is gemaakt op basis van NASA-satellietbeelden om het werkelijke oppervlak en de kraters van de maan nauwkeurig te reproduceren. Maanlamp Merk: Giftshop.

Dit is mijn tweede aankoop en ze zijn zo geweldig. We houden van de sok met het gezicht maanlamp met foto onze hond. Hoge kwaliteit sokken en afbeelding afbeelding. Verkoop door Superdealer. Je kunt maanlamp met foto vrijheid aanpassen met de touch-knop aan de onderkant om in elke kamer te gloeien.

Als je vragen hebt, neem dan contact op met E-mail: funswanofficial gmail.

Productspecificaties

Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Jessy Bruurs — 10 oktober Bekijk de hele lijst. Het maakte absoluut Kerstmis!

Facebook-f Instagram Youtube. Wat vertellen onze klanten. Verzendt snel, en de sokken zijn perfect.

 • Fleurette 24.10.2021 02:39

  Reviews Schrijf een review Schrijf een review.

 • Chianna 24.10.2021 12:26

  De foto was heel duidelijk. Share on Facebook Share.

 • Nathalie 25.10.2021 14:41

  Nadat de leverancier goedkeuring heeft gegeven en de maanlamp naar ons verzendt, controleren wij de eigen foto maanlamp nog een keer om zeker te weten dat het mooi is geworden, en zodat je niet te maken krijgt met invoer-btw en inklaringskosten. Als u dit artikel defect of beschadigd ontvangt, zullen we u het bedrag terugbetalen of het gratis reproduceren, en zullen we het geschenk ter compensatie geven.